Ontmoetingscirkel Zuid Nederland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
24/04/2019
09:30 tot 12:30

Locatie
Buitenhof

Categorieën


Ontmoetingscirkels zijn een laagdrempelige mogelijkheid om het netwerk van Ontwikkelingsgerichte professionals te leren kennen. In elke ontmoetingscirkel is er ruimte voor jou om jezelf te laten kennen, waar je nu staat met je leven en werk. Vervolgens ga je in gesprek met mensen die dezelfde passie delen voor ontwikkeling van zichzelf en anderen. Meestal komt er vanzelf een thema te voorschijn door de kruisbestuiving van verhalen en uitdagingen.We gaan ook altijd graag na hoe je je verhoudt met de Ontwikkelingsgerichte Benadering en wat je er verder mee kunt doen. Wie weet is deze ontmoetingcirkel een nieuwe stap in je loopbaan en leven.

Het gesprek wordt gefaciliteerd onder de vorm van een Ontwikkelcirkel.

We gaan er van uit dat je professioneel bezig bent met de ontwikkeling van andere mensen. Misschien ben je coach, trainer, leidinggevende, docent, adviseur of op dit moment zoekende naar een volgende stap in je loopbaan.

Je betaalt ter plekke cash 10€ als bijdrage voor het lokaal en drank.

Voor de ontmoetingcirkel van Zuid Nederland (Brabant), graag aanmelden bij Koosje van Buitenhof Hilvarenbeek: koosje@buitenhofhilvarenbeek.nl

In geval van overmacht, Koosje mobiel nummer: 0031 615573652

Hartelijk welkom.

Interessant? Deel deze pagina!