Buitenhof Hilvarenbeek

Buitenhof Hilvarenbeek ligt tussen de boerenweiden aan de rand van het dorp Hilvarenbeek. Het ligt op 10 km afstand van Tilburg. Het terrein is 2 ha groot en bestaat uit een natuurkampeerterrein, samentuinen en een inspirerende trainingslocatie.

Buitenhof is het levenswerk van Koosje en Peter. In alles wat ze doen maken zij een verschil. Koosje die ook werkt in de lerarenopleiding van Fontys hogeschool en vergaand opgeleid is in het Ontwikkelingsgericht werken, past het dagdagelijks toe.

Samen met Peter geven ze landbouwgrond terug aan een hoger doel. Ze zijn beiden ook aan het strijden, samen met buren, voor meer groenzone. De uitbreiding van industrieterreinen voor steeds meer economische groei, stemt tot nadenken. Hoe zwaar en uitdaging ook om dit project te realiseren, ze zien alles als een uitnodiging om als mens wijzer te worden.

Vele mensen hebben de weg naar deze ‘goeie grond’ gevonden. Je ontmoet er de mooiste mensen met de mooiste eenvoudige wensen. Het is hun wens dat Buitenhof Hilvarenbeek in de toekomst alleen maar mooier wordt, een plek om steeds weer opnieuw het goeie leven te ervaren, te delen en te ontwikkelen en zo een plek wordt voor puurzame ontwikkeling voor mens en omgeving.

Huur er een trainingsruimte. Ga er kamperen in de natuur. Of ga er samen tuinieren als je in de buurt woont.

 

Exploreer Buitenhof Hilvarenbeek

en het werk van deze bijzondere mensen

 

Interessant? Deel deze pagina!