Join the movement – drie manieren

Zinzoekers

Lees dit zeer toegankelijk boek. Vele mensen herkennen zich in één van de vier beschreven situaties.

MindZet

Schrijf je in voor deze driedaagse opleiding. Drie dagen waarin je de mindset leert kennen van de professional die op zoek gaat om zinvoller en impactvoller bezig te zijn. Het begint bij je persoonlijke ontwikkeling en hoe je kijkt naar je professioneel bezig zijn.

We overlopen in sneltempo maar op concrete manier verschillende toepassingen:  hoe je als individuele coach je client in een verruimd bewustzijn kunt brengen (het Vorkmodel), hoe je een groep faciliteert (de Ontwikkelcirkel), hoe je in organisaties of maatschappij een change kunt doen (het transitiecanvas).

NPOW

In het Netwerk van Professionals in Ontwikkelingsgericht Werken (NPOW) organiseren we laagdrempelige netwerkbijeenkomsten. Hier leer je de trekkers kennen van de beweging. Elke bijeenkomst bestaat uit een ontwikkelcirkel waarin we op een authentieke manier elkaar ontmoeten en samen reflecteren wat het Ontwikkelingsgericht Werken voor ons betekent en voor jou kan betekenen.

Eenmaal je de MindZet gevolgd hebt, kun je deelnemen in onze  kwartaal netwerkbijeenkomsten. Als je denkt dat je hier ook voor in aanmerking komt, horen we dat graag.

“I don’t trust anyone who doesn’t laugh.” – Maya Angelou

Wie je voorgingen en zich engageerden

Hieronder vindt u het register van Kleurmerkdragers. De mensen in deze lijst hebben minimaal de driedaagse MindZet training gevolgd. We noemen onszelf ‘Professional in Ontwikkelingsgericht Werken’. 

      Interessant? Deel deze pagina!