Join the movement – drie manieren

Zinzoekers

Lees dit zeer toegankelijk boek. Vele mensen herkennen zich in één van de vier beschreven situaties.

Te bestellen via deze link.

Initiatie training

Schrijf je in voor de initiatie training. We gooien je in een inspirerend bad. Drie dagen waarin je de mindset leert kennen van de professional die op zoek gaat om zinvoller en impactvoller bezig te zijn en hiervoor de ontwikkelingsmethodiek inzetten. Het begint bij je persoonlijke ontwikkeling en hoe je kijkt naar je professioneel bezig zijn.

Daarnaast overlopen we in sneltempo maar op concrete manier verschillende toepassingen:  hoe je als individuele coach je client in een verruimd bewustzijn kunt brengen (het Vorkmodel), hoe je een groep faciliteert (de Ontwikkelcirkel), hoe je in organisaties of maatschappij een change kunt doen (het transitiecanvas).

Meer informatie over inhoud en data.

NPOW

In het Netwerk van Professionals in Ontwikkelingsgericht Werken (NPOW) organiseren we laagdrempelige netwerkbijeenkomsten. Hier leer je de trekkers kennen van de beweging. Elke bijeenkomst bestaat uit een ontwikkelcirkel waarin we op een authentieke manier elkaar ontmoeten en samen reflecteren wat het Ontwikkelingsgericht Werken voor ons betekent en voor jou kan betekenen.

Eenmaal je de initiatieworkshop gevolgd hebt, kun je deelnemen als kleurmerkdragers in onze  een kwartaal netwerkbijeenkomsten.

Vraag data aan Andrea.

“A person that can not ask for help, can not be trusted” (Toke Meuller, Art of hosting co-founder)

Wie je voorgingen en zich engageerden

Hieronder vindt u het register van Kleurmerkdragers. De mensen in deze lijst hebben minimaal de driedaagse training gevolgd. We noemen onszelf ‘Professional in Ontwikkelingsgericht Werken’. 

      Interessant? Deel deze pagina!