Beschikbaar voor:

Contactgegevens:

Valentijn Spit

Wie traint wordt zelf getraind, wie coacht wordt zelf gecoacht.

Nadat ik afstudeerde met een specialisatie in artificial intelligence heb ik mij in de eerste jaren van mijn carriere bezig gehouden met het ontwikkelen van leermiddelen, zoals simulatoren voor het trainen van tactische vaardigheden. Daarna vond ik aansluiting bij een van de grootste, wereldwijd georganiseerde Human Resource Consultancy bureaus. Ik ben betrokken geweest bij de ontwikkeling van personeelsinstrumenten (zoals persoonlijkheidsvragenlijsten, cognitieve capaciteitentests en instrumenten voor bedrijfs- en functieanalyse).

Vervolgens maakte ik de overstap naar de functie van bedrijfsadviseur/trainer en vond ik verbreding en verdieping – in Nederland en Nieuw Zeeland – op het gebied van functiewaardering, ontwikkeling van mensen, personeel en organisatie.

Al die tijd gaf ik workshops en trainingen, later ook coaching. Ik heb daarvoor opleidingen gevolgd bij onder andere Zuidema en Vergouwen-Overduin (didactisch analyse model dr. Van Gelder), The Vision Academy (coaching met NLP), de Academie voor Counselling & Coaching (coaching met een humanistische grondslag), De Galan (werkconferenties ontwerpen) en Maangement Studiecentrum (verandermanagement). Ik ben geïnspireerd door Kerr, Rogers, Dilts, Ellis en Whitmore.

 

NPOW gecertificeerd professional en lid van het netwerk ontwikkelingsgericht werken