Beschikbaar voor:

Contactgegevens:

Valentijn Spit

Je ontwikkelt je dankzij de mensen om je heen.

Ik ben Valentijn: vader van twee prachtige kinderen, zelf behoorlijk actief, vrolijk en een gedreven bergsporter. Klanten typeren mij als betrokken, resultaatgericht, energiek en kritisch. Collega’s en partners ervaren me als gedreven, planmatig, hulpvaardig en optimistisch. Met rigide structuren, administratieve zaken, millimeterwerk (details) en vage afspraken kan ik helaas niet goed overweg.

Al bijna 25 jaar coach en train ik op basis van de principes en de methodieken uit de Ontwikkelingsgerichte benadering, de Oosterse krijgskunst en NLP. Ik ontwikkel methodiek (onder andere FIT), ik werk aan een boek over leiderschapsontwikkeling en verzorg ontwikkelprogramma’s op et vlak van cultuur en leiderschap op individueel en organisatieniveau.

Mijn visie op ontwikkeling is dat je in bewuste verbinding met je talent en waar je voor gaat tot veel meer in staat bent dan je zelf denkt. Erkennen en trots zijn op datgene waar je heel goed in bent is een voorwaarde. Erkennen en uitspreken waar je niet zo goed in bent ook. Wanneer je vanuit je besef van eigen kracht en kwetsbaarheid regie pakt over wat je voor jezelf en voor een ander doet, dan wordt je effectiever en wordt de wereld om je heen nét een stukje mooier.

NPOW gecertificeerd professional en lid van het netwerk ontwikkelingsgericht werken