Tangjai training

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
07/03/2020 tot en met 04/04/2020
Hele dag

Locatie
Buitenhof Hilvarenbeek

Categorieën


De tangjai training is voor de coach, supervisor, bemiddelaar, consultant, docent, HR medewerker of begeleidingskundige die zich wil verbinden met een beweging van professionals die gaan voor zinvol en duurzaam verschil en daarbij het Ontwikkelingsgericht werken willen inzetten. De driedaagse training staat onder leiding van Rudy Vandamme en andere ervaren kleurwerkers. De deelname is meteen ook een introductie in het netwerk.

“Het intens contact met de andere groepsleden, het automatische vertrouwen in elkaar en de grote verbondenheid gaf me tijdens de kleurmerktraining enorm veel energie die leidde tot  creativiteit en een bekrachtiging in het goed bezig zijn.”

Tijdens de training wordt er op masterniveau geleerd: oefeningen op kerncompetenties, demonstraties, open feedback en reflecteren over de de toepassing van de ontwikkelingsgerichte grondhouding in zorg, onderwijs, leiderschap, HR, coaching, enzovoort. Alle toepassingen komen aan bod: individuele coaching met het Vorkdoek, de ontwikkelcirkelmethode en de toepassing in organisatiecoaching en maatschappelijke ontwikkeling.

“Het methodische aspect van de ontwikkelingsgerichte cirkel gaf veel inspiratie om bestaande vormingen die ik reeds geef, veel levendiger en verdiepender te maken. Wat voor veel meer voldoening zorgde.”

PROGRAMMA

Dag 1: MINDSET EN GELAAGDHEID (zaterdag 7 maart 2020)

  • De Ontwikkelingsgerichte mindset in termen van Kegan & lahey: hoe ver sta je er mee?
  • Het Vorkmodel voor individuele coaching: demo en feedback op je coach vaardigheden.

Dag 2: FACILITEREN OP COCREATIE (zaterdag 21 maart 2020)

  • Oefening op de kerncompetentie van het faciliteren in groepsgesprekken.
  • Triadisch dialogiseren en samen filosoferen en onderzoeken met je client, team of opdrachtgever.

Dag 3: GROTERE GEHELEN (zaterdag 4 april 2020)

  • Werken met gehelen in individuele coaching, teamcoaching en organisatiecoaching.
  • De ijking van je competenties en grondhouding met het drievoudig hart.

PS: je wordt veronderstelt het Vorkmodel en de Ontwikkelcirkelmethodiek geëxploreerd te hebben via filmpjes of handboeken.

 

LEIDING

Rudy Vandamme en assistent co-trainer.

Tijdens de midddag kunnen we genieten van een verzorgde lunch van de plaatselijke bioboerderij ‘Buitenhof’.

 

DATA

Zaterdagen: 7 maart, 21 maart, 4 april,

telkens van 9.30u tot 17u

 

KOSTPRIJS

750€ exclusief BTW (inclusief BTW =  907,50€). Je bent vrijgesteld van BTW indien je een Nederlands btw nummer hebt of in NL tot het onderwijs behoort.

 

“Het opfrissen van het vorkmodel leidde ertoe dat ik dit meer verbanden ging zien. Voor mij is het nu veel duidelijker waarom ik tijdens de coaching het groter geheel steeds mee betrek, omdat dit de coachee veel dichter brengt bij zijn zingeving.”

 

Schrijf je in en betaal via deze link: inschrijven

 

Interessant? Deel deze pagina!