Kleurmerktraining lente 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
23/03/2019 tot en met 11/05/2019
09:30 tot 17:00

Locatie
Buitenhof Hilvarenbeek

Categorieën


De kleurmerktraining is voor de gevorderde coach, supervisor, bemiddelaar of begeleidingskundige die zich wil verbinden met de Ontwikkelingsgerichte Benadering. De driedaagse training staat onder leiding van Rudy Vandamme en andere ervaren kleurwerkers. De deelname is meteen ook een introductie in het business netwerk.

“Het intens contact met de andere groepsleden, het automatische vertrouwen in elkaar en de grote verbondenheid gaf me tijdens de kleurmerktraining enorm veel energie die leidde tot  creativiteit en een bekrachtiging in het goed bezig zijn.”

Tijdens de training wordt er op masterniveau geleerd: oefeningen op kerncompetenties, demonstraties, open feedback en reflecteren over de de toepassing van de ontwikkelingsgerichte grondhouding in zorg, onderwijs, leiderschap, HR, coaching, enzovoort. Alle toepassingen komen aan bod: individuele coaching met het Vorkdoek, de ontwikkelcirkelmethode en de toepassing in organisatiecoaching en maatschappelijke ontwikkeling.

“Het methodische aspect van de ontwikkelingsgerichte cirkel gaf veel inspiratie om bestaande vormingen die ik reeds geef, veel levendiger en verdiepender te maken. Wat voor veel meer voldoening zorgde.”

PROGRAMMA EN DATA

Dag 1: zaterdag 23 maart

  • De Ontwikkelingsgerichte grondhouding in termen van Kegan & lahey: hoe ver sta je er mee?
  • Het Vorkmodel voor individuele coaching: demo en feedback op je coach vaardigheden.

Dag 2: zaterdag 6 april

  • Oefening op de kerncompetentie van het faciliteren in stap 3 (coachen x kenniscreatie).
  • Triadisch dialogiseren en samen filosoferen en onderzoeken met je client, team of opdrachtgever.

Dag 3: zaterdag 11 mei

  • Werken met gehelen in individuele coaching, teamcoaching en organisatiecoaching.
  • De ijking van je competenties en grondhouding met het drievoudig hart.

 

PS: je wordt veronderstelt het Vorkmodel en de Ontwikkelcirkelmethodiek te kennen (zie de filmpjes) en de handboeken te hebben bestudeerd.

 

LEIDING

Rudy Vandamme, Renske Douwes Dekker en Koosje de Vries

Tijdens de midddag kunnen we genieten van een verzorgde lunch van de plaatselijke bioboerderij ‘Buitenhof’.

 

KOSTPRIJS

750€ exclusief BTW (inclusief BTW =  907,50€). Je bent vrijgesteld van BTW indien je een Nederlands btw nummer hebt of in NL tot het onderwijs behoort.

Voor de studenten die afgestudeerd zijn aan de coachopleiding van het Ontwikkelingsinstituut is de kostprijs slechts 450 € exclusief BTW (inclusief BTW = 544,50€). Voor je naar de inschrijvingspagina surft, vraag de kortingscode aan bij Rudy Vandamme: info@rudyvandamme.net

“Het opfrissen van het vorkmodel leidde ertoe dat ik dit meer verbanden ging zien. Voor mij is het nu veel duidelijker waarom ik tijdens de coaching het groter geheel steeds mee betrek, omdat dit de coachee veel dichter brengt bij zijn zingeving.”

Schrijf je in en betaal via deze link: inschrijven

 

Interessant? Deel deze pagina!