Inspirerende infonamiddag Opleiding tot Natuurcoach

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
20/02/2019
13:30 tot 17:00

Locatie
Het leerklooster

Categorieën


De Opleiding tot natuurcoach is een uitdagende, mooie en vernieuwende specialisatieopleiding, die onmiddellijk bijdraagt tot ieders welzijn, een zinvol leven en een betere wereld.

Tijdens de infonamiddag maak je kennis met Ann Sterckx, ecopsychologe, trainster van de opleiding tot natuurcoach en auteur van het Handboek Natuurcoaching. Je krijgt meer inzicht in wat je mag verwachten van de Opleiding tot natuurcoach en hoe je de nieuwe inzichten en vaardigheden kan inweven in je huidige activiteiten.Verder krijg je een proefervaring van de Koraalwaaier, de leidraad die we gebruiken in Natuurcoaching. Uiteraard is er ook ruimte voor jouw vragen. Deze namiddag is interactief en ervaringsgericht. Indien mogelijk vindt de infonamiddag (deels) in het bos plaats. We komen wel eerst samen in het Leerklooster.

Doelgroep

Voor de professionele coach, therapeut, psycholoog, loopbaancoach, stress en burn-outcoach, dierencoach, wandelcoach of professioneel begeleider die in en samen met de natuur wil werken en de verhouding mens-natuur meer aandacht wil geven.

Programma

13:30 Verkennen & Ontmoeten
14:00 De opleiding: inhoudelijk, opbouw, praktisch
14:30 Proefsessie: ervaringsgericht
15:30 Vragen
16:00 Einde

Inschrijven

Via deze link meer informatie en inschrijving

Interessant? Deel deze pagina!