In de volgende jaren bouwen we een school uit met een heldere structuur en een finaliteit ‘Professional in Ontwikkelingsgericht Werken’.

Voorafgaand aan elke inschrijven, nodigen we je uit om te linken, te lezen, filmpjes te kijken, lokale ontwikkelcirkels bij te wonen of contact te maken met een lid van het netwerk.

Voor iedereen die het Ontwikkelingsgericht Werken wil leren kennen vragen we te starten met de driedaagse introductietraining POW (Professional in Ontwikkelingsgericht Werken).  We gooien je in een bad zodat je het Ontwikkelingsgericht Werken kunt ervaren,  zowel in grondhouding als in methodiek (triadisch dialogiseren, vorkmodel, ontwikkelcirkel, transitiecanvas).

Heb je daarna zin om verder te gaan, dan wijzen we je een buddie toe uit ons netwerk. Deze coacht je op je eigen pad en maakt je wegwijs in ons netwerk en in de diverse toepassingen.

Afhangend van je beginniveau, nodigen we je daarna uit voor competentietrainingen.

  • Wicked Skills Lab (najaar 2020): als je nog geen training hebt gevolgd in 21ste eeuwse basisvaardigheden van begeleidingskundigen.
  • Vorktraining (voorjaar 2021): als je wil bekwamen in het Vorkmodel voor Ontwikkelingsgericht Coachen van individuen.
  • Ontwikkelcirkel (voorjaar 2021): als je wil bekwamen in de Ontwikkelcirkel om  groepen en teams te facliteren.
  • Transitiecanvas (voorjaar 2021): als je wil bekwamen in het begeleiden van organisaties.
  • Trainer de trainer (najaar 2021): voor diegene die met de werkvormen educatief aan de slag willen gaan.

Er komen ook diverse specialisaties zoals de FIT training. Het aanbod van de POW kleurmerkdragers zul je metertijd ook op de website vinden.

Voor de zij-instromers (introductietraining gevolgd en al volop bezig met toepassingen) denken we na over een mentorship programma.

We pakken alles stap voor stap aan, ontwikkelingsgericht!

ONBOARDING NETWERK EVENT

Stuur een mailtje naar ons als je wil deelnemen aan een lokale netwerkbijeenkomst. Om het kwartaal wordt deze gehost door een POW’er. We werken rond een thema en gebruiken Ontwikkelingsmethoden om te leren.

ONBOARDING INITIATIE TRAINING

Klik voor meer info over inhoud en data

De corporate activist:

change professionals van de 21ste eeuw

In deze 5 daagse training leer je de Ontwikkelingsgerichte aanpak als je met of in organisaties aan change doet.

Ontwikkelingsgericht Coachen

In deze training leer je individueel coachen met het Vorkmodel. In samenwerking met het Ontwikkelingsinstituut. Klik hier

Incompany training/coaching

Verschillende partners hebben zich gespecialiseerd met een bureau dat zich engageert tot het Ontwikkelingsgericht Werken. Ze geven interne coaching, interne traning op maat en consultancy trajecten.  Stel je vraag per mail, rechtstreeks aan Rudy Vandamme. We kijken dan samen wie de meest geschikte partner is.

 

Methodiekontwikkeling

Er zijn diverse toepassingen waarbij we met opdrachtgevers samen een methodiek ontwerpen, afgestemd op specifieke noden. Deze wordt vervolgens in de organisatie uitgetest en uitgerold.

Interessant? Deel deze pagina!